Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (7.39 secunde)
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
De la inceputul anului si pina in prezent, reprezentantii DGAI Dolj au distribuit crescatorilor de animale, sub forma de subventii, cu peste 350 de milioane de lei vechi mai mult decit in aceeasi perioada a anului trecut.
Votand intai pe articole, apoi integral, consilierii judeteni au aprobat ieri, in unanimitate, fara absolut nici o interventie, Hotararea Consiliului Judetean privind aprobarea bugetului propriu al CJ si al institutiilor si serviciilor publice subordonate, dar si repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a sumelor alocate de la bugetul de stat si a cotei de 22 la suta din impozitul pe venit, pe anul 2006.
Dezvoltarea infrastructurii locale din Romania are nevoie, pana in 2018, de investitii estimate la 27,5 miliarde de euro, sunt de parere specialistii reuniti ieri in cadrul unui seminar cu tema "Solutii spaniole pentru provocari cu care se confrunta Romania:
Craiova va primi de la guvern 13 miliarde de lei vechi pentru modernizarea punctelor termice, a centralelor termice si pentru contorizarea energiei termice la nivel de scara de bloc.
Daca pana acum administratia a rezolvat situatia prin redistribuirea banilor din alte trimestre, in prezent singura posibilitate de plata a salariilor este primirea banilor de la guvern.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura si-a facut bilantul de sfarsit de an cu privire la subventiile acordate in anul 2006 pe raza judetului Constanta.
Universitatea din Craiova este codasa la capitolul premii din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii. ... De exemplu, premiul pentru dezvoltarea infrastructurii a fost acordat in functie de valoarea cheltuielilor pentru dotari si investitii raportata la numarul total de studenti.
Angajatii cu varsta pana in 45 de ani se pot decide pana la 4 noiembrie inclusiv pentru ce fond de pensii administrat privat opteaza pentru a-si depune cele doua procente din salariul brut, care acum merg catre bugetul de stat.
Cei care contribuie la sistemul de pensii private obligatorii se vor bucura de o pensie mai mare cu cel putin 15%-20%, potrivit presedintelui Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, citat de Ghiseului Bancar.
Dupa ce va obtine avizul de constituire, BCR va face demersurile de inscriere a Administratorului la Registrul Comertului si pentru obtinerea autorizatiei de functionare a Administratorului si a schemei de pensii.
Aceasta desi detin putine informatii cu privire la aceste masuri. Romanii vor putea adera la un fond privat de pensii obligatorii din august pana in decembrie, iar contributiile la acest sistem vor incepe efectiv din ianuarie 2008.
Aproximativ 40% din potentialii participanti la fondurile de pensii obligatorii vor completa doua sau mai multe cereri de aderare, repartizarea acestora urmand sa aiba loc aleatoriu, intrucat actuala procedura de validare nu include criterii de departajare temporala.
Atunci, unde se vor duce banii nostri de pensii?Piata fondurilor de pensii administrate privat din România este estimata la circa 200-300 de milioane de euro numai în 2008, în conditiile în care se retine, pentru început, numai 2% din salariile milioanelor de persoane care se încadreaza sa cotizeze la asemenea fonduri.
Atunci, unde se vor duce banii nostri de pensii?Piata fondurilor de pensii administrate privat din România este estimata la circa 200-300 de milioane de euro numai în 2008, în conditiile în care se retine, pentru început, numai 2% din salariile milioanelor de persoane care se încadreaza sa cotizeze la asemenea fonduri.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca asteapta cu nerabdare sedinta de consiliu la care se va discuta bugetul judetului pentru 2008. Banii veniti prin CJ sunt mai multi si vor fi repartizati dupa o noua lege.
Banii vor fi repartizati dupa analiza executiei bugetare, incepand cu 1 iulie a. ... Bugetul poate fi modificat in functie de influentele publicate in Monitorul Oficial la normele metodologice ale contractului cadru", a declarat Marinel Ciobanu (foto), directorul interimar CJAS.
Consiliul Concurentei a amendat 14 administratori de fonduri de pensii private cu peste 5,2 miliarde de lei (circa 1,22 milioane de euro), acuzand o intelegere anticoncurentiala cu privire la repartizarea participantilor care au aderat la doua sau mai multe fonduri.
Intact renunta la revista Income. Restructurari si la Jurnalul National Revista Income Magazine, editata de trustul intact, isi va inceta aparitie. ... Ziaristii care lucrau la proiectul Income vor mai activa pana la 1 aprilie pe site-ul publicatiei.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Bugetul pe anul 2013, la a doua si ultima rectificare", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com